Cansu Taşkın'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Cansu Taşkın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi. Kendisinden 25 yaş büyük olan iki çocuk babası Yılmaz Erdoğan ile anılan Cansu Taşkın, 2010 yılında 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde rol almıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Cansu Taşkın'ın eski hali ortaya çıktı. Peki Cansu Taşkın kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Taşkın'ın estetiksiz hali ve yıllar içindeki değişimi

Yılmaz Erdoğan ile adı anılan ve son günlerde magazin gündemine düşen Cansu Taşkın'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Son günlerde sosyal medyada adından sıkça bahsedilen manken Cansu Taşkın'ın yıllar öncesine ait fotoğrafları görenleri şaşırttı. Peki Cansu Taşkın kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Taşkın'ın estetiksiz hali ve hayatı hakkında bilgiler...

Cansu Taşkın daha önce 17 yaşındaki halini Instagram'dan paylaşarak ''Estetiğe karşı değilim. Yaptırsam yaptırdım derim. Neden, niçin saklayayım" açıklamasını yapmıştı. Tamamen doğal olduğunu iddia eden ünlü modelin eski fotoğraf kareleri sosyal medyada gündem oldu.

Cansu Taşkın, 1.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çeken Cansu Taşkın'ın eski hali ortaya çıktı. Birçok defilede podyumda boy gösteren Cansu Taşkın'ın yıllar içindeki değişimi dikkat çekti. İşte 31 yaşındaki modelin estetiksiz hali...

CANSU TAŞKIN KİMDİR?

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Besteci Metin Özülkü'nün yeğenidir.

16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modelliğe adım atan Cansu Taşkın, ilk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazandı.

2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında dereceye giremedi. 2012 yılında Idol Of Models yarışmasında ikinci oldu.

2010 yılında "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde rol alarak oyunculuğa adım atan Taşkın, 2013 yılında da "Qüfür" adlı sinema filminde kamera karşısına geçti.

"Modelliğe İtalya'nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim" diyen Cansu Taşkın birçok defilede podyumda boy gösterdi.

'cansutaskin1' adlı Instagram hesabında 1.2 milyon takipçisi bulunan genç modelin adı daha önce popçu Sinan Akçıl ve oyuncu Engin Akyürek ile aşk dedikodularına karışmıştı.

CANSU TAŞKIN NASIL ÜNLÜ OLDU?

Cansu Taşkın 2010 yılında "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde rol alarak oyunculuğa adım attı. 2013 yılında da "Qüfür" adlı sinema filminde rol alan Cansu Taşkın'ın yıllar içindeki değişimi gündem oldu.

Birçok modacı ile model olarak çalışan Taşkın, "Modelliğe İtalya'nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim" diyerek Türkiye'de birçok defileye çıktı.