Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu!

Yılmaz Erdoğan'la Cansu Taşkın hakkında çıkan haberler, magazinde büyük ses getirmişti. Konu hakkında sessizliğini bozan Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilgili çıkan haberlere yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İsmi sanatçı Yılmaz Erdoğan ile anılan Cansu Taşkın, Snob Magazin'e açıklamalarda bulundu. Magazin gündemine damga vuran Yılmaz Erdoğan'la sevgili oldukları iddiası hakkında konuşan Cansu Taşkın, "Yaşanan bir ilişki vardı ve iyisiyle kötüsüyle bitti. Herkes yoluna devam etsin, Allah herkesin yolunu açık etsin. Ortadan abartılacak bir durum yok. İki bekar insan ilişki yaşayabilir. İki günlük ilişki yaşayan biri gibi gösterilmeye çalışılıyorsam kardeşim de abim de çıkar konuşur." ifadelerini kullandı.

Taşkın açıklamasının devamında, "Görüntülerimiz ifşa edilmedi. Her görüntü izin alınarak çekildi. Kardeşimin kendi inisiyatifinde paylaştığı görüntülerdi. Ona da saygı duyuyorum. İki günlük ilişki yaşayan biri hiçbir zaman olmadım, bu beni çok rahatsız etti. Herkesin bir ailesi var. Herkes kendine gelsin, haddini bilsin. Haberlerin çıktığı dönemde annem ameliyat olduğu için bu şekilde boş haberlerle uğraşmak istemedim." ifadelerini de kullandı.