Cansu Taşkın ile Yılmaz Erdoğan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Mutlu aile tablosu

Cansu Taşkın geçtiğimiz günlerde Yılmaz Erdoğan ile ilişkisini itiraf etti. Ancak yaklaşık 1 yıldır Yılmaz Erdoğan'a ulaşamadığı iddia edilen Cansu Taşkın yeniden gündem oldu. Erdoğan ve Taşkın'ın aşkın yeni bir kare daha ortaya çıktı.

Cansu Taşkın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını şu sözlerle doğruladı: "Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan"

Ancak Magazin Hattı ise yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Yaklaşık bir yıldır Yılmaz Erdoğan'ın değişen numarası sonrası BKM'den tanıdığı kim varsa devreye sokarak iletişim kurmaya çalışsa da başarılı olamayan Cansu Taşkın geçen süre boyunca hiç bir açıklama yapmadan bekledi. Yılmaz Erdoğan'a yakın kanatlardan kesin olarak edinilen bilgi ise aralarında kesinlikle böyle bir aşk olmadığı yıllar önce sadece bir kaç kez görüştüklerini söylediği öğrenildi.

Tüm yaşananların ardından Erdoğan ve Taşkın'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. İşte o anlar;