Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğluna bakıcı şiddeti!

Cansu Canan Özgen ile Erden Eryüz'ün oğulları bakıcıları tarafından şiddete uğradı. Bakıcı kendisini savunurken, Cansu Canan Özgen ile Erden Eyüz şikayetçi oldu. Bakıcı hakkında ''Basit Yaralama'' suçundan 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlu, bakıcısı tarafından şiddete uğradı. Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre; iddiaya göre geçtiğimiz Temmuz ayında bakıcısının gözetiminde parkta oynayan 3 yaşındaki Ali E., bakıcısı tarafından darp edildi. Bu durumu gören komşuları, olayı hemen baba Erden Eryüz'e ihbar etti. Durumu öğrenen eski basketbolcu baba Erden Eryüz ve eşi Cansu Canan Özgen karakola giderek yabancı uyruklu bakıcı Uktamoy M.'den şikayetçi oldular.

Uktamoy M. karakoldaki ifadesinde, 6 aydır Ali'nin bakıcısı olduğunu ve kendisine bu zamana kadar hiç vurmadığını evladı gibi kendisini sevdiğini söyledi. Ali'nin parkta köpek pisliğini eline aldığını, yutabileceği kaygısıyla eline vurduğunu, ağzına pisliği alma ihtimaline karşın yanaklarından tutarak ağzını açmaya çalıştığını iddia etti.

Baba Erden Eryüz ise ifadesinde; bakıcının 6 aydır yanlarında olduğunu ifade etti. Bakıcılarının oğlunu parka götürdükten sonra eve geldiğini, komşularının bakıcısının kendisini arayarak Uktamoy M.'nin çocuklarına tokat atıp darp ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Hazırlanan iddianame sonrası İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

İddianamede şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği ve dava açmak için yeterli delilin oluştuğu kaydedildi. Şüpheli hakkında "Basit Yaralama" suçundan 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı.