Cannes'da film hayali

Cannes Film Festivali'ne bir dondurma markasının onur konuğu olarak katılan Pınar Deniz, ‘'Umarım seneye bir filmimle burada olur ve ödül alırım'' dedi.

Cannes Film Festivali'ne katılan Pınar Deniz, en büyük hayalinin oynadığı bir filmle kırmızı halıda boy göstermek olduğunu söyledi. Bu yıl bir dondurma markasının onur konuğu olarak katılan Deniz, "En çok istediğim şeylerden biri gelecek yıllarda Cannes'da bir filmimle olmak ve burada ödül almak. Merve Dizdar ödülü alınca çok mutlu olmuştum ve aynını kendim için de manifestledim" dedi. Pek çok biyografik filmde adı geçen Deniz, Esengül'ün hayatını oynayacağı iddiasına "Esengül için teklif gelmedi ama çekilecek pek çok biyografik hikâye olduğunu biliyorum" dedi.

ESTETİK İÇİN ERKEN

Estetik operasyonlarla ilgili gündeme de değinen Pınar Deniz, "Doğallık takıntım var. Bugüne kadar ne kaşımı aldırdım ne de saçımı boyattım. Bir oyuncu olarak bütün malzemem yüzümde ve bunu kaybetmeyi istemem. O yüzden estetik yaptırmayı düşünmedim. Dileyen dilediğini yaptırabilir, ilerde belki ben de yaptırabilirim" diye konuştu.