Cannes kırmızı halısında Massiel Taveras da kavga etti

Cannes Film Festivali kırmızı halısında Kelly Rowland'ın tartışma yaşadığı kadın güvenlik görevlisiyle şimdi de oyuncu Massiel Taveras gerginlik yaşadı. Massiel Taveras'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

Kelly Rowland, Cannes Film Festivali kırmızı halısında 'Marcello Mio' filminin galasında kadın güvenlik görevlisiyle tartıştı. Kırmızı halıda kameralara gülümseyerek poz verdikten sonra filmin gösterileceği salona girme anında bir güvenlik görevlisinin ünlü şarkıcıyı kalabalıktan uzaklaştırmak için kolunu kaldırdığı görüldü.

İşaret parmağını kaldırarak görevliyi uyarıyormuş gibi görünürken Kelly Rowland'ın kaşları çatılmıştı.

CANNES'DA YENİ BİR TARTIŞMA DAHA

Massiel Taveras'ın da kadın güvenlik görevlisiyle benzer bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Massiel Taveras hayranlarına el sallarken ve diğer çalışanlar da elbisenin hazırlanmasına yardım ederken, güvenlik görevlisinin kolunu oyuncunun pozunu önleyecek şekilde önünde tutması Taveras'ı sinirlendirdi.

Massiel Taveras, elbisenin ucunu başka bir güvenlik görevlisinin elinden alıp hayal kırıklığı içinde yere fırlatmadan önce personel, kuyruğu merdivenlerden yukarı çekerken, ikili kırmızı halı üzerinde tartışmaya girdi.

Kadın güvenlik görevlisi, merdivenlerde oyuncuya eşlik ederken kolunu Massiel Taveras'a yakın tuttu ancak güvenlik görevlisinin onu neden bu kadar yakından takip ettiği öğrenilemedi.