Cankan grubundan ayrılan Malik Ayhan'dan yıllar sonra gelen İsmail YK itirafı!

Cankan grubunda yer alan ve bir döneme damgasını vurarak rap müzik ile arabesk müziği birleştiren Fatih Altıntaş ile aralarının bozulmasının ardından bir süre sessizliğe bürünen Malik Ayhan, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Malik Ayhan, İsmail YK itirafı ile gündem oldu.

Yar Yar ve Kıvıra Kıvıra şarkıları ile bir döneme damgasını buran rap ve arabesk müziği birleştirip albümler çıkaran Cankan grubu üyeleri Malik Ayhan ve Fatih Altıntaş'ın arasının açılmasının ardından grup dağıldı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Malik Ayhan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

O dönemki arkadaşı Fatih Altıntaş yüzünden İsmail YK'ye yüklendiğini söyleyen Malik Ayhan, pişman olduğunu dile getirdi. Malik, İsmail YK'ya zeytin dalı uzattı. Malik, İsmail YK'nın kendisini taklit ettiği yönünde çıkan haberlere yanıt verirken 'Biz aynı mahallede büyüdük aynı kültürü aldık' ifadelerini kullandı.

Kendi kendilerini piyasadan sildiklerini ve buna Fatih Altıntaş ile küsmelerini neden olarak gösteren Malik, 27 yıl sonra saçlarını kestirdi ve yeni bir imaja büründü.

CANKAN GRUBUNUN SOLİSTİ MALİK AYHAN YENİ İMAJI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Oldukça büyük bir değişim geçiren Malik Ayhan'ın son halini görenler gözlerine inanamazken tanımakta güçlük çekti. Malik Ayhan, müzik piyasasına yeniden giriş yaparak yoluna tek başına devam edeceğini de sözlerine ekledi.