Caniyi bulana 50 bin TL ödül

Sapanca’daki köpek vahşetine ünlüler tepki gösterdi. Ozan Çolakoğlu, caniyi ihbar edene 10 bin TL vereceğini söylerken Sinan Akçıl ise 50 bin TL ödeyeceğini anlattı.

Sapanca’da ayakları ve kuyruğu kesilen köpeğin hayatı kaybetmesi ünlü isimleri isyan ettirdi. Yaşadığı vahşet sonrası bir veteriner tarafından tedavi altına alınan ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybeden köpek için ünlüler, hayvan vahşetinde bulunanların bedelini ödemesini isterken yasaların da düzeltilmesinin temennisinde bulundu. 

ŞAHAN GÖKBAKAR: Melek oldun artık. Merak etme orada kimse ellerini baltayla kesemeyecek, istediğin gibi oynayacaksın minik dostum. 

BAŞAK DİZER: Çok yazık oldu sana ve senin gibi binlercesine… Bittik biz burada. Asla koruyamıyoruz sizi, kendimizden asla. Affedin bizi...

PINAR ALTUĞ: Bunu yapan insan olamaz. Ne isterseniz bu canlardan bir anlasam! Yaşattığınızı yaşamadın ölmeyin! 

ÇAĞLA ŞIKEL: Biz şimdi bayram mı kutlayalım? Allah’ım belanızı verdiği günleri görürsem bayram olur ancak! 

HANDE ERÇEL: Şu masum yavruya bunu yaşatacak kadar kirlenmiş kalpleriniz. Hoşça kal melek 

ALİŞAN: Ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama bırakın küfürü tükürüğe değmezsiniz. Bu zavallı yavrunun hesabını Allah sorsun sizden! 

MUSTAFA CECELİ: İki köpek sahibi birisi olarak ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bu cani her kimse bedelini ödemeli. 

BİRCE AKALAY: Hey bunu yapan sen! Seni bekleyen ölüm sıradan bir ölüm olmayacak bilesin. Ölürken çok acı çekeceksin! 

ŞÜKRAN OVALI: Hadi bulunsun ve içeri atılsın. Artık yeter.  Acı çekmeden gebermesin. İnsanlıktan soğuttunuz kötüler! Yaşamayı hak etmiyorsunuz.

SİNAN AKÇIL: O yavru köpeğe bu şerefsizliği yapan sözde kişiyi ihbar eden birine, eğer kesin olarak kanıtlanırsa 50 bin TL tarafımdan    ödenecektir. 

GÜLŞEN - OZAN ÇOLAKOĞLU: İkili, hayvan hakları yasasının çıkmasını isterken olay için sert konuştu. Gülşen; 'İnsan olmaktan utanmayan var mı aramızda? Eğer varsa asıl mesele bu' derken Çolakoğlu ‘Aynı tür olmaktan, aynı havayı solumaktan utandığımız olaylar. Yeter artık! Bu yavru köpeğe bunu yapanı kanıtıyla ortaya çıkarana benden 10 bin TL ödül’ yazdı.

Soruşturma başlatıldı

Minik köpek, tüm müdahalelere rağmen kurtulamazken yavru köpek cinayetine ilişkin Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.