Caner Dindoruk'tan Volkan'a tavsiye: Hayatına giren kadınların hayatlarını mahvetme

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterine hayat veren Caner Cindoruk, bir dergiye özel açıklamalarda bulundu. Cindoruk, ''Ben sadakate çok önem veren biriyim. Volkan'a tavsiye verecek olsam, hayatına giren kadınların hayatlarını mahvetmemesini söylerdim.'' şeklinde konuştu.

Başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk, InStyle Men dergisine konuştu. "Yolda ne gibi tepkiler alıyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Cindoruk, şunları söyledi:

"Volkan'a izleyicilerden gelen tepkiler oldukça fazla. En son 'Eve giriş çıkışlar için tutanak da tutturun isterseniz' gibi bir tepki aldım."

Ünlü oyuncu, "Volkan'a nasıl bir tavsiye verirdiniz?" sorusuna "Ben sadakate çok önem veren biriyim. Volkan'a bencilliği bir kenara bırakmasını ve hayatına giren kadınların hayatlarını mahvetmemesini söylerdim." yanıtını verdi.

Soruları yanıtlamaya devam eden ünlü oyuncu, "Siz hiç aldatıldınız mı?" denilmesi üzerine "Benim için sadakat bir ilişkinin temelini oluşturur. Açıkçası aldatıldım mı bilmiyorum. Benim için de bir önemi yok. Eğer bir ilişki bitmişse, ardında bırakılan hesaplaşmalara girmeyi yorucu ve anlamsız buluyorum. Kişi kendini tartmalı, kendi içinde tecrübe edindiği değerlere bakmalı." yanıtını verdi.