Caner Cindoruk'un Sadakatsiz anısı... ''Kadınla göz göze geldik, sonra bana...''

Geçtiğimiz iki sezon Sadakatsiz dizisinde Volkan karakteri ile ekranda yer alan seyirciden rolü sebebiyle büyük tepki toplayan ünlü oyuncu Caner Cindoruk, dizi döneminde başına gelen bir olayı anlattı. Seyircinin aklında Sadakatsiz Volkan olarak yer edinen Caner Cindoruk, başına gelen olayla güldürdü.

Caner Cindoruk son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Hanımın Çiftliği, Yaprak Dökümü, Aramızda Kalsın ve Kadın gibi dizilerin ardından son olarak Sadakatsiz dizisinde yer alan Caner Cindoruk, bu dizideki Volkan karakteri ile seyircinin büyük tepkisini toplamıştı. Sadakatsiz'de eşini aldatıp başka bir kadınla evlenen ancak evlenmesine rağmen eski eşine de rahatsızlık vermeye devam eden bir mimarı oynayan Caner Cindoruk, Volkan karakteri yüzünden başına gelen komik bir olayı dijitalde katıldığı bir yayında anlattı.

SADAKATSİZ'İN VOLKAN'I OLMANIN BEDELİNİ ÖDEDİ

Cindoruk, Sadakatsiz'i çektikleri dönemde başına gelen olayı gülerek şu sözlerle anlattı:

"Sabah 8 ya da 9 hatırlamıyorum. Böyle dururken bir kadın ile göz göze geldik. Ben de şey yaptım genelde aynı tepkileri aldığımız için şöyle bir selamlaşmamız olurdu (başıyla selam vermek) ben de merhaba dedim. Durdu bana bir (yüzüne doğru) puh yaptı!"