Caner Cindoruk'un eski hali görenleri şaşkına çevirdi... Meğer Yaprak Dökümü'nde de rol almış

Son olarak Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterine hayat vermiş olan Caner Cindoruk'un eski halini görenler gözlerine inanamadı. Yaprak Dökümü dizisinde de rol aldığı ortaya çıkan Caner Cindoruk yıllar içindeki değişimiyle ağızları açık bıraktı. Ünlü oyuncunun eski hali sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

1980 yılında Adana'da dünyaya gelen Caner Cindoruk, Çukurova Üniversitesinde işletme bölümünden mezun oldu. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici ve yönetmen görevlerinde bulundu. Amcası Erdal Cindoruk'un tiyatrocu olması nedeniyle çocukluğundan itibaren kulislerde büyüyen Caner Cindoruk, İlk profesyonel rolünü Fehim Paşa Konağı'ndaki Yusuf karakteri ile yaşadı.

2006'da İstanbul'a gelen Cindoruk, aynı yıl Beynelmilel filminde rol alarak beyazperde deneyimini yaşadı. Kara Güneş adlı dizi ile ekran deneyimini yaşayan ünlü oyuncu, daha sonra Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü'nde yer alarak adını duyurdu. Asıl çıkışını 2009'da rol aldığı Hanımın Çiftliği dizisi ile yaşadı. Birçok başarılı projede rol alarak adından söz ettiren Caner Cindoruk son olarak Cansu Dere ve Melis Sezen ile başrollerini paylaştığı Kanal D'de ekrana getirilmiş olan Sadakatsiz dizisinde rol aldı. Cindoruk, kısa bir süre önce final yapan Sadakatsiz'de Volkan karakterine hayat verdi.

CANER CİNDORUK'UN YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Ünlü oyuncunun rol aldığı projeler ve yıllar içindeki değişimi ise şaşkına çevirdi. Büyük bir değişim yaşayan Cindoruk'u gören sosyal medya kullanıcıları "Evrim geçirmiş" yorumunda bulundu.

İşte Caner Cindoruk'un eski hali;