Canan Ergüder 5. kemoterapiden sonraki halini paylaştı

Star TV'de ekrana getirilen Menajeri Ara dizisine meme kanseri teşhisi konulmasının ardından veda eden başarılı oyuncu Canan Ergüder yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu 5. kemoterapinin ardından son halini 'her şey yolunda' notuyla paylaştı. Ergüder'in paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Menajeri Ara dizisinde hayat verdiği Feris karakteri ile çok sevilen başarılı oyuncu Canan Ergüder, meme kanseri teşhisi konulmasının ardından hemen tedaviye başladı. Diziden ayrılmak durumunda kalan Ergüder, gözlerden uzak yaşarken sağlık durumuyla ilgili detayları da takipçiler ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Annesi verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan Canan Ergüder, şu ifadeleri kullandı: '5. Kemo bitti. Her şey yolunda. Arayan, soran, mesaj atan, dua eden herkese sevgiler'

Ergüder'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları 'zafere çok az kaldı güneşimiz', 'Kutlu gün çok yakında' ve 'Allah'ım ailene bağışlasın. Hepimizin güzel iyi enerjisiyle de iyileşeceksiniz' gibi yorumlarda bulundu.