Can Yaman'ın ilk rolü meğer Gönül İşleri değilmiş... Öyle bir ismin klibinde rol almış ki, kimsenin aklına gelmez!

El Turco dizisi ile İtalya'da fırtınalar estirmeye hazırlanan Can Yaman, geçmişte rol aldığı projeleri ile de dikkat çekiyor. Televizyon seyircisinin ilk kez Gönül İşleri dizisiyle tanıdığı Can Yaman'ın, rol aldığı ilk işinin Gönül İşleri dizisi olmadığını çok az kişi biliyor. Yıllar evvel ünlü bir şarkıcının klibinde figüran olarak rol alan ünlü oyuncunun bu projesindeki halini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Can Yaman hem Türkiye'de hem de İtalya'da çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Hukuk fakültesi mezunu olan Can Yaman, İtalya'da sahip olduğu şöhreti uluslararası projelere taşımayı da bildi. Yakın zamanda İtalyan dizisi El Turco'da rol almaya hazırlanan Yaman'ın ilk rol aldığı projesinin Gönül İşleri dizisi olduğu biliniyor. Ancak bunun böyle olmadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yıllar önce bir klipte küçük bir rol aldığı ortaya çıktı.

CAN YAMAN GÜLNUR GÖKÇE'NİN KLİBİNDE ROL ALMIŞ

Yaman, şarkıcı ve oyuncu Gülnur Gökçe'nin 2013 yılında yayımlanan Porselen Düşler albümü ile aynı adı taşıyan çıkış şarkısı Porselen Düşler'in klibinde rol almıştı. Klipte Gülnur Gökçe'nin, onu aldatan eşini oynayan Can Yaman, sadece klibin başında ve son kısmında görünüyor.

4 YÜZ'ÜN GÜLNUR'U İLE AYNI KLİPTE

Gülnur Gökçe halen üyesi olduğu 4YÜZ grubu ile müzik piyasasına adım atmıştı. Oyunculuk çalışmalarını müzikal oyunculuğu ve dublaj ile sürdüren Gökçe, İstanbul Üniversitesi'ne bağlı devlet konservatuvarının müzikal ve tiyatro bölümlerinden mezun oldu. Ünlü isim aynı zamanda MSM'de Klasik Batı Müziği eğitimi de aldı.

İşte Can Yaman'ın Gülnur Gökçe'nin Porselen Düşler şarkısının klibinden görüntüleri!