Can Yaman'dan iddialı sözler: Önce Fatih Terim sonra ben

Erkenci Kuş dizisinde rol almasının ardından ünü Türkiye sınırını aşan Can Yaman, İtalya'da çok seviliyor. Can Yaman, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Yaman, '' İtalya'da popüler olan iki Türk var. Başta Fatih Terim hocamız geliyor, sonra da ben geliyorum.'' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Can Yaman, Demet Özdemir'le başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin ardından yurt dışında da büyük üne kavuştu.

Can Yaman, İtalya'da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olurken kariyerini orada devam ettirme kararı aldı. İlk olarak bir makarna markasının reklamında rol alan Can Yaman, Sandakon dizisi çekimleri için hazırlık yaptı.

Çekimleri 2022 yılına ertelenen Sandakon'un ardından Can Yaman, "Viola come il mare" adlı polisiye dizi ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Can Yaman, İtalya'da kendisi kadar sevilen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu. Yaman, şunları söyledi:

"Beşiktaş taraftarı olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Türkiye'nin buna ihtiyacı vardı. İtalya'da popüler olan iki Türk var. Başta Fatih Terim hocamız geliyor, sonra da ben geliyorum."