Can Yaman'dan evlilik için ilk hamle! Sevgilisi Diletta Leotta'nın annesiyle tanıştı

Erkenci Kuş dizisi ile yıldızı bir anda parlayan ve yurt dışında büyük başarılara imzasını atan yakışıklı oyuncu Can Yaman ve İtalyan sevgilisi Diletta Leotta aşkı tam gaz devam ediyor. Diletta Leotta'ya evlilik teklifi etmesiyle hem Türkiye hem de İtalyan basınında yer alan Can Yaman, evlilik için önemli bir adım attı. Yakışıklı oyuncu Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta'nın annesiyle tanıştı.

Erkenci Kuş dizisinde hayat verdiği Can karakteri ile adından söz ettiren Can Yaman'ın ünü Türkiye sınırlarını aştı. İtalya'da oldukça büyük bir hayran kitlesi olan Can Yaman, Sandakon dizisi ve ünül bir makarna markasının reklam yüzü olarak büyük başarılara imzasını attı.

Kariyer basamaklarını emin adımlarlar tırmanan Can Yaman, gönlünü İtalyan Diletta Leotta'ya kaptırdı. İlişkilerinin açığa çıkmasının ardından sosyal medya hesaplarından aşklarını paylaşan ikili sürpriz bir karar aldı. Can Yaman, geçtiğimiz haftalarda Diletta Leotta'ya evlilik teklifinde bulundu.

İkilinin evlilik haberi dünya basınında da yerini alırken yeni bir gelişme yaşandı. Can Yaman, sevgilisinin annesi Ofelia Castorina ile tanıştı. Tanışmanın ardından ünlü çift Diletta Leotta'nın memleketi Katanya'ya gitti.