Can Yaman'a kanser hastası olan minik hayranından duygulandıran mektup

Türkiye'de rol aldığı projelerin ardından ünü yurt dışına taşan ve İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can Yaman'ın popülerliği devam ediyor. Minik bir hayranından mektup alan Can Yaman duygusal anlar yaşadı. Ünlü oyuncu, minik hayranı ile bir araya gelip sohbet etti.

İnadına Aşk, Dolunay, Bay Yanlış ve Erkenci Kuş gibi ses getiren projelerde rol almış olan ünlü oyuncu Can Yaman, kariyerinde emin adımlarla yükselmeye devam ediyor. İtalya'ya giderek ilk olarak bir makarna markasının reklamın rol alan ve ardından diziye dahil olan Can Yaman, yurt dışında popüler hale geldi.

Kısa sürede İtalya'da gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu Yaman, kendisine mektup yazan ve tanışmak isteyen 8 yaşındaki Desiree adlı kanser hastası hayranının mektubunu okuyunca çok duygusal anlar yaşadı. Yaman, aldığı mektubun ardından harekete geçti ve minik Desiree'yle ulaştı.

İtalya'da kanser hastası ve yardıma muhtaç çocuklar için bir de dernek kuran Can Yaman, minik bedeniyle büyük bir savaş veren hayranıyla buluşup sohbet etti.