Can Yaman'a büyük şok! Ünlü oyuncuya İtalya'da 400 Euro sosyal mesafe cezası kesildi

Ekranların yakışıklı oyuncusu Can Yaman'a İtalya'dan şok ceza! Reklam çekimi için Roma'da olan ünlü oyuncu otel çıkışında hayranları tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Ancak koronavirüs pandemisinin yaşandığı şu günlerde salgın kurallarının hiçe sayılması popüler oyuncuya beklenmedik bir sürpriz yaşattı. İtalya, sosyal mesafe kuralını ihlal eden Can Yaman'ı 400 Euro para cezasına çarptırdı.

Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış'da Özge Gürel ile birlikte başrolleri paylaşan Can Yaman, dizinin final yapması ile soluğu İtalya'da almıştı. Ünü yurt dışına taşan oyuncu, İtalyan hayranlarının yoğun ilgisine kayıtsız kalamamış ve pek çok defa ülkeye çeşitli vesilelerle ziyaretlerde bulunmuştu. Ünlü oyuncunun popülaritesi markalarında dikkatinden kaçmadı.

İtalya'da bir makarna markasının reklam yüzü olan Can Yaman çekimler için Roma'ya gitmişti. Ünlü oyuncu, Ferzan Özpetek'in yöneteceği makarna reklamı çekimleri için gittiği Roma'da otel çıkışı hayranlarının adeta izdihamına uğrayarak gündem olmuştu. Ferzan Özpetek'in paylaştığı görüntüler işte huzurlarınızda...

Öte yandan koronavirüs pandemisinin yaşandığı bir zamanda İtalya'da vatandaşların Can Yaman'ı görmek için izdiham oluşturması ve salgın kuralının hiçe sayılması büyük tepkilere neden oldu. 

İtalya'da hayranlarının otel önünde toplanmasına neden olan Can Yaman, kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalmamıştı. Sevenleriyle fotoğraf çektiren popüler oyuncu ve hayranları sosyal mesafeyi adeta unuttu. Bu durum karşısında ünlü oyuncuya Kovid-19 yönetmeliğini ihlal ettiği gerekçesiyle 400 Euro para cezası kesildi.

Yakışıklı oyuncu, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Instagram hesabından hediye paketleri arasında bir fotoğraf paylaşan Can Yaman'ın "Tüm bu hediyeler için teşekkür ederim. Seni seviyorum" notunu düşerek sevenlerine sunduğu o poz işte karşınızda...