Can Yaman, Sandokan dizisi için çekimlere başladı... Alacağı ücret dudak uçuklattı

Demet Özdemir'le başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisinde rol almasından sonra adını dünyaya duyuran ve İtalya'da büyük bir hayran kitlesi elde eden yakışıklı oyuncu Can Yaman, Sandokan dizisi çekimleri için hazırlıklara başladı. Bir korsanı canlandıracak olan Can Yaman'ın bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı.

Erkenci Kuş dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile beğenilerek kısa sürede adını yurt dışında duyuran Can Yaman, İtalya'da oldukça popüler durumda. Türkiye'deki hayran kitlesi kadar sevenleri olan Yaman, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

İtalya'da hem bir marka markasının reklam yüzü olan hem de Sandokan dizisi için anlaşma sağlayan Can Yaman, büyük başarılara imza atacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Sandokan dizisinde bir korsana hayat verecek olan yakışıklı oyuncu aksiyon sahnelerinin çekimleri için kolları sıvadı. İtalyan yazar Emilio Salgari'nin kaleme aldığı macera romanlarının kahramanı, Sandokan'a hayat verecek olan Can Yaman'ın bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı.

10 bölümlük mini dizinin başrolünde olan Yaman, "Sandokan" için de bölüm başı 100 bin avro alacak.