Can Yaman ile magazin muhabirleri arasında büyük gerginlik! Disney Plus tanıtım gecesinde olay çıktı

Ünlü oyuncu Can Yaman'ın Erkenci Kuş dizisiyle birlikte yurt dışındaki hayranları arttı. İtalya'da dizi ve reklam projelerinde yer alan Can Yaman, geçtiğimiz gün Haliç'te düzenlenen Disney Plus lansmanına katıldı. Can Yaman'ın bir magazin muhabirine selam verdiği ve selamının alınmadığı anlar büyük ses getirdi. Diğer yandan Can Yaman'ı gören diğer basın mensuplarının ''Kameraları indirin'' demesi ortamda gerginlik yarattı. Basından beklediği ilgiyi göremeyen ünlü oyuncu, orada durmadı ve uzaklaştı. Lansman gecesinde yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu.

Disney Plus'ın tanıtım gecesi önceki akşam muhteşem bir tanıtımla gerçekleştirildi. Geceye Pınar Deniz, Eda Ece, Alina Boz, Can Yaman, Dilan Çiçek Deniz, Demet Özdemir, Burak Deniz, Didem Soydan ve Hafsanur Sancaktutan gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. Can Yaman ve magazin muhabiri arasında yaşanan olay Disney Plus lasnmanına damga vurdu.

CAN YAMAN VE MAGAZİN MUHABİRİ ARASINDA GERGİNLİK

Muhteşem başlayan lansmanda yaşanan bir olay ise geceye damgasını vurdu. Can Yaman'ın bir muhabire selam verdiği ancak karşılık alamadığı anlar çok konuşuldu. Türk basını tarafından yeterli ilgi görmeyen Can Yaman da orada durmadan yürüdü.

Can Yaman ve magazin muhabiri arasında yaşananlar ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Can Yaman'ın tarafını tutarken bazıları da magazin muhabirine hak verdi.

Daha sonra Can Yaman ile gerilim yaşayan o magazin muhabiri sosyal medya hesabından "Bana selam verdi ben almadım kendisini Türk basını olarak çekmek istemedik ve gitmek zorunda kaldı" paylaşımında bulundu. İkili arasında yaşananlar lansmanın önüne geçti.