Can Yaman Diletta Leotta'yı çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta geçtiğimiz aylarda ilişkisi noktalayan Can Yaman'ın ''Violet Like the Sea'' projesindeki partneri Francesca Chillemi ile çekildiği kareyi ''Güneş gibi güzel'' notuyla paylaşması aşk dedikodularını güçlendirdi. Can Yaman ile Francesca Chillemi cephesinden açıklama gelmedi.

Birçok başarılı projede rol almış olan yakışıklı oyuncu Can Yaman, İtalya'da karşılaştığı büyük ilginin ardından kariyere orada devam etme kararı aldı. Bir makarna markasının yüzü olan ve dizi projeleri için anlaşma yapan Can Yaman, İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz yaz ayında Diletta Leotta'yı İstanbul'a getirip ailesi ile tanıştıran Can Yaman, 2021 yılının ekim ayında ilişkisini bitirme kararı aldı.

Leotta ile ayrılan Can Yaman'ın "Violet Like the Sea" projesindeki partneri Francesca Chillemi ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Can Yaman adının aşk dedikodularına karıştığı Francesca Chillemi ile çekilmiş pozlarını "Güneş gibi güzel" sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşması büyük ses getirdi.

İşte Can Yaman'ın o paylaşımı;

Diletta Leotta'dan Can Yaman ile ilgili bomba itirafı! Gözler Bestemsu Özdemir'e çevrildi