Can Yaman deprem sonrası İtalya'yı Türkiye için harekete geçirdi!

Kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan ünlü oyuncu Can Yaman, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından harekete geçti. Can Yaman, meydana gelen büyük yıkımların ardından Türkiye için İtalya'da yardım çağrısında bulundu. Ünlü oyuncu, ''İtalya'da kurduğumuz derneğimiz Can Yaman for Children olarak Türkiye'de bulunan Ahbap derneği ile işbirliği yapmaktayız. Böyle bir felaketin dünyanın hiç bir yerinde çocukları bulmaması dileği ile'' ifadelerini kullandı.

Merkezi Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin meydana getirdiği yıkımlarla beraber ünlü isimler harekete geçti. Destek olmak için çalışmalara başlayan biri de ünlü oyuncu Can Yaman, oldu. Sosyal medyadan paylaşım yapan Can Yaman, İtalya'da kurulan dernek ile AHBAP'la iş birliği içerisinde olduklarını söyledi.

Yaman, "İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde, ülkemde yaşanan felakete bir parça yardımı olabileceğini ümit ederek, bu kampanyayı hazırlamayı görev bildik.

İtalya'da kurduğumuz derneğimiz Can Yaman for Children olarak Türkiye'de bulunan Ahbap derneği ile işbirliği yapmaktayız. Böyle bir felaketin dünyanın hiç bir yerinde çocukları bulmaması dileği ile şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.