Can Yaman bu kez polis oldu! İtalya'da hayranları sevinç çığlıkları atıyor...

Ünlü oyuncu Cam Yaman son olarak Bay Yanlış dizisinde Özge Gürel'le başrolü paylaşmıştı. İlk televizyon deneyimini 2014 yılında Gönül İşleri adlı dizisiyle yapan oyuncu ardından İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay, Erkenci Kuş gibi dizilerde rol almıştır. İtalya'da yeni dizisi ile gündem olan oyuncu herkesi kendine hayran bıraktı. Öncelikle Ferzan Özpetek'in İtalya'da çektiği makarna reklamından yer alan oyucu daha sonra İtalyan hayranlarını mest edecek bir projeye daha imza attı.

Türk basınında sözleriyle sık sık konuşulan oyuncu bu kez İtalya'da deprem yarattı. Bir yapım firması ile anlaşan Can Yaman'ın İtalya'da oynayacağı dizi sonrası hayranlar mest oldu. Kariyerinde yeni bir çıkış yakalayan oyuncu ilk önce Ferzan Özpetek'in çektiği bir makarna reklamında yer aldı ardından projelerin ardı arkası kesilmedi...

CAN YAMAN BU KEZ İTALYA'DA DEPREM YARATTI!

İki yıldır İtalya'da farklı markalarla anlaşmalar yapan oyuncu Yaman, kariyerinde iyi bir çıkış yakaladı. Viola Come İl Mare dizisinin başrolünü Francesca Chillemi ile paylaştı.

REYTİNG REKORLARI KIRDI

Canale 5'te yayınlanan Viola Come İl Mare dizisi, ilk bölümü ile reyting rekorları kırdı. İtalya'da yayımlanan dizinin ilk bölümü 20,4 reyting puanı ile rekor kırmayı garantiledi.

POLİS FRANCESCO DEMİR!

Ünlü isim dizide polis Francesco Demir karakterine hayat veriyor. Oyuncu dizide başrolü Francesca Chillemi ile paylaşıyor. Dizinin lansmanı, geçtiğimiz gün Venedik Film Festivali'n gerçekleştirildi.

Teşkilat'ın Ömer'i Murat Yıldırım bomba gibi geliyor! Zehra ile geçmişler şok etkisi yaratacak...