Can Nergis'in acı günü! Babası hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Can Nergis, aldığı ölüm haberi ile sarsıldı. Ünlü oyuncunun babası Emin Yalçın Nergis, hayatını kaybetti. Can Nergis, acı haberi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Nergis, cenaze detaylarını açıkladı.

Birçok başarılı projede rol almış olan yakışıklı oyuncu Can Nergis, babası Emin Yalçın Nergis, hayatını kaybetti. Can Nergis, acı haberi Instagram hesabından duyurdu.

Nergis, paylaşımına "Güzel adamdın babam... 'Yeşil' lakaplı babam Emin Yalçın Nergis hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bugün Adana Asri Mezarlığı'na defnedilecektir. Helalliğini ve dualarınızı eksik etmeyin dostlar" notunu düştü.

CAN NERGİS KİMDİR?

27 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Can Nergis, liseyi burada bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Londra'ya gitti. Daha sonra Uzakdoğu'ya giderek Çin ve Tayland'da modellik yaptı.

Sekiz yıl boyunca yaşadığı Tayland'da bir restoran açtı. 2011 yılında ülkeye dönüş yapan Nergis, Her Şeye Rağmen adlı diziyle oyunculuğa adım attı. Dila Hanım'da konuk oyuncu olarak yer aldı. 2014-2015 yıllarında Arka Sokaklar'da rol alan Nergis asıl çıkışını bu rolüyle yakaladı.