Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında?

Youtube'da makyaj videoları ile ünlenen Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile beraber fotoğrafını paylaştı. Milli basketbol oyuncusu Can Maxim Mutaf Euroleague 2010-2011 sezonunda ara ara görev almıştır.

Can Maxim Mutaf, Frutti Extra Bursaspor ve milli basketbolcu olarak kariyerini sürdürmektedir. Youtube’da makyaj videoları ile fenımen haline gelen Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf’ın annesi Rus babası Türk’tür. 2013 yılında Mersin'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda Türkiye A millî basketbol bulunmuştur.

CAN MAXİM MUTAF KİMDİR?

Frutti Extra Bursaspor ve millî basketbol takımı oyuncusu Can Maxim Mutaf, 9 Ocak 1991 tarihinde dünyaya geldi. Babası Türk, Annesi Rus'tur. Rus vatandaşlığına da sahiptir. Genç yaşına rağmen kadroda kendisine yer bulmaktadır.

Fenerbahçe Ülker'de ilk maçı Axa Barcelona'ya karşı 2006-2007 sezonunda olmuş ve bu karşılaşmada 35 dakika görev almıştır. Euroleague 2010-2011 sezonunda zaman zaman süre almıştır. Oyuncu 2012-2013 sezonunun Ocak ayında Fenerbahçe Ülker tarafından sezon sonuna kadar Pınar Karşıyaka'ya kiralanmıştır.

21 Aralık 2016 tarihinde Anadolu Efes ve Banvit takımlarının takas anlaşması sonucunda Anadolu Efes takımından Furkan Korkmaz Banvit takımından ise Can Maxim Mutaf 2016-2017 sezonunun geri kalan süresince karşılıklı kiralık olarak takas edildiler.

Can Maxim Basketbol Ümit Milli takımında oynamaktadır. 2013'te Mersin'de düzenlenmiş olan Akdeniz Oyunları'nda Türkiye A millî basketbol takımında yer almıştır. Oyunlar süresince çıktıkları maçlarda hiç yenilgi almadan mücadele etmişlerdir. Finalde Sırbistan'ı yenerek, A millî takımı şampiyonluğa eriştiren ve altın madalyaya ulaşan sporculardan biri olmuştur.