Camdaki Kız'ın yıldızı Devrim Yakut Gülcihan karakteri hakkında konuştu: Pek çok kadınla aynı kaderi yaşıyor

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Şerif Erol ve Tamer Levent gibi isimlerin rol aldığı Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut, karakteri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yakut, 'Gülcihan, bu ülkedeki pek çok kadınla aynı kaderi yaşıyor ne yazık ki... Isısı, sevgisi eksik bir evlilikte kalbindeki kocaman boşlukları evlatlarıyla doldurmaya çalışan bir anne. Bana kalırsa, orada da pek başarılı olduğu söylenemez.' dedi.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Şerif Erol ve Tamer Levent'in başrollerinde yer aldığı Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.

Hayat verdiği Gülcihan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Devrim Yakut, kendisine yöneltilen 'Dizide hayat verdiğiniz Gülcihan, eşine karşı kırgınlıkları olan ve evlatlarına sığınan bir kadın. Siz Gülcihan'ı nasıl yorumlarsınız?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'PEK ÇOK KADINLA AYNI KADERİ YAŞIYOR'

'Gülcihan, bu ülkedeki pek çok kadınla aynı kaderi yaşıyor ne yazık ki... Isısı, sevgisi eksik bir evlilikte kalbindeki kocaman boşlukları evlatlarıyla doldurmaya çalışan bir anne. Bana kalırsa, orada da pek başarılı olduğu söylenemez. Dengeleri kaymış her ilişkide olduğu gibi, Gülcihan'ın çocuklarıyla ilişkisinde de sağlıksız bir durum var. İlerleyen bölümlerde, Gülcihan'ın hikayesini daha net göreceğiz.'