Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'e ünlü gazeteci Jack Todd'dan övgü dolu sözler

Netflix'te ekrana getirilen Fatma dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile gündem olan Burcu Biricik'in kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Dünyaca ünlü gazeteci Jack Todd, Burcu Biricik'e övgüler yağdırarak 'Şimdiye kadar gördüğüm en büyük performanslardan biri' ifadelerini kullandı.

Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizisindeki performanslarının yanı sıra şimdilerde Netflix'te yayınlanan Fatma dizisi ile adından söz ettiren Burcu Biricik, kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Dizide istemeden çok kişiyi öldüren temizlikçi Fatma'ya hayat veren Burcu Biricik'in ünü Türkiye sınırını aştı.

Fatma dizisini izleyen dünyaca ünlü Kanadalı gazeteci Jack Todd, Burcu Biricik'in Fatma dizisindeki performansına övgüler yağdırdı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Todd, 'Türk oyuncu Burcu Biricik'in Fatma'da Netflix'teki performansı, şimdiye kadar gördüğüm en büyük performanslardan biri. Tüm prodüksiyon birinci sınıf ve sonuç son derece yoğun bir dram. Kendinize nefes almayı hatırlatmanız gereken türden' ifadelerini kullandı.

Burcu Biricik, Todd'un bu tweet'ini retweet ederek emoji ile teşekkürlerini iletti.