Camdaki Kız'da olay sahne! Laz Kızı, Hayri'yi kalbinden bıçakladı

Camdaki Kız dizisi finale son 1 bölüm kala önceki akşam yeni bölümü ile ekrana getirildi. Hayri'nin kendisini kandırmasını kaldıramayan Laz Kızı, harekete geçti. Laz Kızı'nın Hayri'yi kalbinden bıçakladığı anlar geceye damga vurdu. Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız'a veda etmiş oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Engin Şenkan ve Tamer Levent gibi isimlerin rol aldığı Camdaki Kız dizisi dün akşam 81. bölümle yayınlandı. Hayri'nin evliyim diyerek kandırdığı Laz Kızı gerçekleri öğrendi.

Nalan ve Türkan ile ilişkisini bitirmek için harekete geçen Hayri'nin sonu feci oldu. Türkan'ın evine giderek eşyalarını toplayan Hayri'yi öfkeden gözü dönen Laz Kızı, kalbinden bıçakladı. Cihangir Ceyhan'ın hayat verdiği Hayri kanlar içinde yere düştü.

Cihangir Ceyhan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "İyi ki öldün Hayri. Kamera önü ve kamera arkasındaki tüm çalışma arkadaşlarıma, yönetmenlerimize bu yolculukta bana eşlik ettikleri için sonsuz teşekkür ederim. Not: Hayri ve benzeri insanları günahım kadar sevmem lakin dünyamızda böyle insanların maalesef var olduğunu biliyoruz. Sizlerin de en az benim kadar Hayri gibilerden uzak durmanız adına elimden geleni yaptım, umarım başarılı olmuştur. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.