Camdaki Kız'a Nalan'ın vedası geceye damga vurdu! Herkes o sahneyi konuşuyor

Kanal D'de ekrana getirilen Camdaki Kız dizisi yeni bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Sedat'ı asistanı ile birlikte gören Nalan aldığı boşanma kararı ile geceye damga vurdu. Nalan'ın Sedat ve konaktakilere olan vedası Twitter'da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları yorum yağmurunda bulundu.

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergenç, Enis Arıkan, Devrim Yakut ve Tamer Levent'in başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi Kahramanmaraş merkezli medyana gelen iki depremin ardından yayın hayatına ara vermişti. Kanal D ekranlarının fenomen yapımlarından olan Camdaki Kız 2 Mart akşamı 68. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

NALAN'IN SEDAT İLE BOŞANMASI TWITTER'DA İLK SIRADA YERİNİ ALDI

Nalan'ın Sedat ile boşanmak için aradığı açığı bulması büyük ses getirdi. Nalan, Sedat'ı otel odasında asistanı ile görmesi üzerine radikal bir karar alır. Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan'ın boşanma kararı alarak boşanması gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi. O anlar Twitter'da ilk sırada yerini aldı. Sosyal medya kullanıcıları ilişkin binlerce tweet attı.

İşte yapılan bazı paylaşımlar;