Camdaki Kız yeni bölüm tarihi belli mi? Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Camdaki Kız büyük bir heyecanla bekleniyor. Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yeni bölüm tarihi belli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin başrolünde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız geçen sezonun en etkili yapımlarından birisi oldu. Dizinin ikinci sezonu için çalışmalar da geçtiğimiz gün başladı. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yeni bölüm tarihi belli mi? gibi soruların yanıtları ise merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D'den yapılan açıklamaya göre dizinin yeni sezonu 9 Eylül Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Birçok dizi hayranı Eylül'ün ikinci haftası içinde dizinin ekrana gelecek olmasından son derece memnun. 3 aya yaklaşan aradan sonra Camdaki Kız'ı heyecanla bekleyen izleyiciler, yeni karakterle yeni bir hikayeyi karşılarında bulacak.

Cihangir Ceyhan'ın canlandırması beklenen Hayri karakterinin hikayeye girmesi ile her şey bir anda değişecek. Ancak ikinci sezon ilk bölümlerinde Hayri karakteri olmayacak. Dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı...

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahsediyor. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söylüyor.

Sedat ve Nalan'ın düğün günü gelip çatmıştır. Nalan'a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Nalan ise annesinin yumuşak tavrı karşısında şaşırır. Öte yandan Nalan babasından hayatı ile bazı gerçekleri öğrenecektir.

Düğün bile olsa Cana Sedat'ın peşini bırakmaz. Ancak karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştirecektir.

Feride'nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan'ın zihnini ele geçirir.

Cana'dan Koroğlu ailesinin bütün yalanlarını öğrenen Feride, neye uğradığını şaşırır. Cana sonunda Sedat ve Nalan'ı ayıracağından eminken, büyük bir yol ayrımında olan Feride'nin fikrini kim değiştirecektir?

Muzo geçmişten gelen karanlık bir sırla, Sedat'ı Nalan'ı üzmemesi konusunda uyarır. Acaba bu büyük sır nedir?

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

"Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?" Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.