Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız konusu nedir, oyuncuları kimler?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ilhan kaynağı olan, Camdaki Kız isimli kitaptan uyarlanan yeni dizi için çalışmalara başlandı. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni dizi için oyuncu seçmelerine bile yapılıyor. Peki, Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız isimli eseri, Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'u başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir'e esin kaynağı olmuştu. Şimdi de bu eserden yepyeni ve hikayeye daha bağlı bir yapım geliyor. Yeni dizinin ismi de yine Camdaki Kız olarak belirlendi. Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

3 sezon süren Kadın dizisinin başarılı yönetmeni Nadim Güç’ün yönetmen koltuğunda oturacağı yeni dizinin ismi de yine Camdaki Kız olarak belirlendi. Şubat sonunda sete çıkılması beklenirken, Gülseren Budayıcıoğlu’nun da bu dizi için sıkı bir hazırlık süreci yaptığı da ortaya çıktı.

CAMDAKİ KIZ KONUSU NE?

Doğduğun Ev Kaderindir ile başlayan, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda ile devam eden Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinin dizi olarak ekrana gelme furyası 2021 yılında bu sefer Camdaki Kız ile devam edecek.

Camdaki Kız kitabı gerçek bir olaya dayanıyor. Kitaptaki bir bölümden oluşturulan Doğduğun Ev Kaderindir ise, artık çok farklı bir yolda ilerliyor ve ana hikayeden çok uzaklaşıldı.

Camdaki Kız isimli yeni dizinin ise kitaba bağlı bir şekilde ilerleyeceği tahmin ediliyor.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Yeni dizi için oyuncu seçmeleri yapılıyor. Kadroda yer alacak isimler henüz netleşmedi.