Camdaki Kız Hayri'nin karısı Türkan kimdir? Camdaki Kız Türkan'ı kim oynayacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri'nin karısını oynayacak olan Türkan'ın gelecek bölümde ortaya çıkması bekleniyor. Peki, Camdaki Kız Hayri'nin karısı Türkan kimdir? Camdaki Kız Hayri'nin karısı Türkan'ı kim oynayacak?

Kanal D'nin beğenilen dizisi Camdaki Kız'a dahil olan Hayri karakterinin hayatı ve eşi merak konusu oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlanan dizide Hayri'nin eşinin kim olacağı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Camdaki Kız Hayri'nin karısı Türkan kimdir? Camdaki Kız Hayri'nin karısı Türkan'ı kim oynayacak?

CAMDAKİ KIZ TÜRKAN KİMDİR?

Fakir ve cahil bir köylü olan Hayri'nin Nalan'a aşık olması sonrasında kendini aşk adamı olarak ilan etmesi bütün gidişatı değiştiriyor. Günün birinde Nalan'ı zorlu yaşadığı hayatın içerisinde çekerek psikiyatriste götürmesi ve burada Nalan'a hayatında başka biri olduğunu söylemesi O'nun dünyasını başına yıkıyor.

Hem şoförlüğü hem de korumalığını yapan Hayri'ye aşık olan Nalan aslında her şeyden habersizdir. Hem sevgiye hem de ilgiye oldukça aç olan Nalan da Hayri'nin sözleri sonrasında dayanamayarak ondan etkilenmeye başlar. Ancak Nalan evli olduğu halde böyle bir ilişki içerisinde olmayacağından kocasından boşanarak evli olan Hayri ile 7 yıllık bir birliktelik yaşar.

3 çocuk babası ve evi olan Hayri'de karısı Türkan köyden kuma hayatına alışkın olduğundan Nalan'ı kabullenmek durumunda kalır. Nalan da çocukları babasız kalmasın diye Hayri'den boşanmasını asla isteyemez. Hayri sonunda bir gün Nalan'ı Türkan ve çocukları ile tanıştırır.

CAMDAKİ KIZ TÜRKAN'I KİM CANLANDIRACAK?

Camdaki Kız Hayri'nin karısı Türkan'ı kimin oynayacağı henüz belli değil.