Camdaki Kız Cana'nın kocası Alp (Tolga Çıklaçiftçi) hangi dizilerde oynadı? Camdaki Kız Alp kimdir?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın Alp karakteri merak konusu oldu. Sedat ile yasak bir ilişki yaşayan Cana'nın kocası Alp son bölümlerde daha çok yer almaya başladı. İzleyiciler Alp karakteri ile arama yapmaya başladı. Peki, Camdaki Kız Alp kimdir? Camdaki Kız Cana'nın kocası Alp (Tolga Çıklaçiftçi) hangi dizilerde oynadı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız'ın bu akşamki bölümünde Sedat, Cana'yla olan ilişkisini öğrenen Alp'in yapacaklarından endişe duyuyor. Alp'in planları ise ortalığı karıştıracak. İzleyiciler Alp karakteri ile arama yapmaya başladı. Peki, Camdaki Kız Alp kimdir? Camdaki Kız Cana'nın kocası Alp (Tolga Çıklaçiftçi) hangi dizilerde oynadı?

CAMDAKİ KIZ ALP KİMDİR?

Alp, uzun yıllardır Cana ile evlidir ve bu evliliklerinden de 2 çocukları vardır. Alp, Cana'ya göre çok daha sessiz sakin biridir. Alp Cana'nın kendisini Sedat'la aldattığını bilmeyen ve kendini mutlu bir evlilikleri olduğuna inandırmış biridir.

Ancak son bölümde aldatıldığının farkına vardıktan sonra Sedat ve Cana'dan intikamını almak için hareket geçmiştir.

TOLGA ÇIKLAÇİFTÇİ KİMDİR?

45 yaşındaki Tolga Çıklaçiftçi 1 Ocak 1976 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Tolga Çıklaçiftçi daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

Daha önce farklı kurslarda oyunculuk teknikleri ve kamera önü oyunculuk üzerine eğitimler alan Tolga Çıklaçiftçi, tiyatro ile de yakından ilgilenmekte ve hâla aktif olarak sahne almaktadır.

Yapı Kredi, Çerezza, Türk Telekom gibi markaların reklamlarında da yer alan Tolga Çıklaçiftçi aynı zamanda oyun yazarlığı da yapmaktadır. Daha önce Kocan Kadar Konuş, Diriliş Ertuğrul, Akasya Durağı, Aşk Laftan Anlamaz, Celal ile Ceren gibi başarılı projelerde yer alan Tolga Çıklaçiftçi bu sezon Camdaki Kız dizisiyle Kanal D ekranlarında yer alıyor.