Cam Tavanlar Suna kimdir? Cam Tavanlar'ın Suna'sı Şifanur Gül kimdir?

Cam Tavanlar'ın Suna'sı Şifanur Gül izleyiciler tarafından araştırılıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Cam Tavanlar yarın akşam yayın hayatına başlıyor. Başrolünde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı dizide Suna karakterini Şifanur Gül canlandırıyor. Peki, Cam Tavanlar Suna kimdir? Cam Tavanlar'ın Suna'sı Şifanur Gül kimdir?

Show Tv'nin yeni dizisi Cam Tavanlar yarın akşam yayın hayatına başlıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Suna karakterini Şifanur Gül canlandırıyor. Kameralar karşısına ilk kez Sevdim Seni Bir Kere dizisi ile geçen Şifanur Gül ile ilgili merak edilenler haberimizde...

ŞİFANUR GÜL KİMDİR?

Şifanur Gül, 1999 doğumludur. Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur.

Şimdilerde, Berk Bakioğlu Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Nevzat Can, Didem Aygün, Pervin Balcı, Sevgi Temel, Nur Yazar, Önder Atakanlı gibi oyuncuların yer aldığı ve Star TV'de yayınlanmakta olan Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Eylül karakterine hayat vermektedir.

Şifanur Gül'ün rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Sevdim Seni Bir Kere (Eylül) (TV Dizisi)