Çalıntı Ferrari ile başı dertteydi... Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili bomba iddia

Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığında olduğu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi, hakkında ortaya atılan iddialar magazin manşetlerinde yerini aldı. Çalıntı Ferrari olayı ile gündemde olan Mohammed Alsaloussi hakkında sosyal medyada yeni iddialar ortaya atılırken Saloussi'nin çoğu malının sahte olduğu ve mankenlerle birliktelik yaşayarak reklamını yaptığı konuşulmaya başlandı. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi iddialara yanıt vermedi.

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan evliliğini noktalamasının ardından Guido Senia ile yeni bir aşka yelken açtı. Ancak ikilinin aşkı kısa sürdü ve ayrılık kararı aldı. Subaşı, daha sonra Mısırlı milyarder olarak bilinen Mohammed Alsaloussi2ye gönlünü kaptırdı ve ünlü çift evlilik kararı aldı.

Geçtiğimiz gün aldığı evlilik teklifinin her anını sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma subaşı, tektaş yüzüğü ile dikkatleri üzerine çekti. Evlilik teklifinin ardından sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini alan çiftten Alsaloussi'nin zenginliği de konuşulmaya başlandı.

Mısırlı şeyhin oğlu olduğu iddia edilen Alsaloussi hakkında çok fazla bilgi yer almıyor. 36 yaşında olan Alsaloussi'nin Amerikan vatandaşlığı da bulunuyor. ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'de yöneticilik yaptığı da konuşulan Alsaloussi'nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor. Ancak şirketlerin herhangi bir internet sitesi yok.

Geçtiğimzi günlerde İtalyan Paolo Provenzi, lüks aracın kendisine ait olduğu iddiasında bulunurken 2003 yılında Imola'dan çalındığını söyledi. Paolo Provenzi, Şubaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den şikayetçi oldu. Mohammed Alsaloussi ise sadece 349 adet üretilen 1996 yapımı Ferrari F50 modelini 2019 yılında 1,95 milyon dolara satın aldığını açıkladı. Aracın çalıntı olduğunu bilmeden aldığını öne süren Mohammed Alsaloussi, mahkeme karşısına çıkacak.

BOMBA İDDİALAR

İddialara göre birçok malı kiralık olan Alsaloussi, bu yolla tanıtımını yaparak kendisini göstermeye çalışıyor. Alsaloussi'nin reklam anlamında da profesyonel adımlar attığı ileri sürüldü. Alsaloussi'nin geçmişte de çok sayıda ABD'li mankenle beraber olup, kendi adını duyurmaya çalıştığı öne sürülüyor. Mısırlı iş insanının yatırım vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandırdığı da gelen iddialar arasında.