Çalgı Çengi İkimiz konusu ne, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi İkimiz filmi nerede çekildi?

Çalgı Çengi İkimiz filmi bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek. Komedi türündeki Çalgı Çengi İkimiz filminin başrollerini sevilen ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir paylaşıyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir üstleniyor. Bu akşam Çalgı Çengi İkimiz filmi ile kahkaha tufanı yaşanacak.

Bu akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek olan Çalgı Çengi İkimiz filmi izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde yer aldığı filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapmıştır. Yapımcılığını TR 40 33'ün üstlendiği Çalgı Çengi İkimiz filmi kahkaha tufanı ile geliyor. 

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ KONUSU NE?

Gürkan (Ahmet Kural) ve Salih (Murat Cemcir) artık mafyayla içli dışlı olmaktan, mafya düğünlerinde müzik yapmaktan bıkmışlardır. Bu nedenle mafyadan tamamen uzaklaşıp hayatlarında yepyeni bir sayfa açmaya karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır, mafyadan azledilmeleri için sahneye çıkacaklardaki bir düğündeki nikah memurunu kaçırmaları gerekmektedir. Ne var ki nikah memuru Tarkan'ı keşfeden kişidir ve ikiliyi de meşhur etme vaadinde bulununca Salih ve Gürkan'ın çok zor bir tercih yapması gerekecektir.

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ OYUNCULARI KİMLER?

Çalgı Çengi İkimiz filminin oyuncu kadrosunda; Erdal Tosun, Bora Akkaş, Tuna Orhan, Cahit Gök, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever, Berfu Öngören, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi isimler yer alıyor.

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çalgı Çengi İkimiz filminin çekimleri İstanbul'da farklı ilçe ve semtlerde yapıldı.