Çakallarla Dans 7 için start verildi ama onsuz!

Çakallarla Dans filminin 7.'si tamamlandı. Seyircinin heyecanla beklediği filmden yeni görüntüler de geldi. Ekipten bir isim Çakallar Dans 7'de rol almayacak. Bu ismin olmayışı, hikayeyi seven seyirciyi hayal kırıklığına uğrattı.

Sinemada seri halde devam eden filmler arasında yer alan Çakallar Dans projesinin 7.'si tamamlandı. Murat Şeker'in yönetmenliğinin yaptığı Çakallarla Dans 7 filminin İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen çekimleri tamamlandı ve filmden ilk kareler geldi.

ÇAKALLARLA DANS 7'DEN İLK FOTOĞRAFLAR GELDİ

Filmde bu sefer ekip üyeleri, dünya çapında bir güzellik yarışmasının organizasyonunu üstlenecekler. Aksiyon ve kahkahanın eksik olmadığı serinin 7. filmde Çakallar'ın ekibine sürpriz üyeler de katılacak.

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin senaryosunu yazdığı Çakallarla Dans 7'nin kadrosunda da değişikliğe gidildi. Filmde rol alan isimler; Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Diren Polatoğulları, Rojda Demirer, Doğukan Polat, Ege Kökenli, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yer alıyor.

İLKER AYRIK TİCARETE ATILDI

Çakallarla Dans'ın başrollerinden olan İlker Ayrık ticarete atıldı. Uzun süredir herhangi bir projede rol almayan sanatçı; İstanbul Beykoz'da çiftlik kurarak köy hayatı yaşamaya başladı. Evli ve çocuk sahibi olan Ayrık artık vaktini çiftliğinde geçiriyor.

Ayrık daha önce bu konu hakkında gelen bir soruya, "Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum, restorancılık yapıyorum. Rap dinliyorum. Ticarete dönüşmesi için kazanıyor olmamız gerekiyor, şu anda öyle değil, hobi amaçlı devam ediyor. Daha iyi olması için çalışıyoruz." açıklamasını yapmıştı.