Çakal ve Aleyna Tilki ile poz vermişti... Teoman'dan yeni proje mi geliyor?

Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Teoman, rapçi Çakal ve genç popçu Aleyna Tilki ile yeni bir projede bir araya geleceği iddialarına yanıt verdi.

Cihangir'de görüntülenen Teoman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teoman, gazetecilerin "Rapçi Çakal ile fotoğraf paylaştınız. Acaba bir düet rap şarkı mı geliyor?" sorusuna "Ben gençleri seviyorum, onlarla bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor. Fakat ben Rap yapmayabilirim" yanıtını verdi.

Aleyna Tilki ile fotoğraf paylaşmasıyla gündeme gelen Teoman, "Birlikte bir proje mi olacak?" haberlerine de açıklın getiren şarkıcı, "Ben kızcağız ile daha önceden tanışmıştım. Bir proje yok ama dediğim gibi ben gençleri seviyorum, güzel şeyler yapıyorlar" şeklinde konuştu.

"Teoman Bey bir gözlük firmasının reklamında oynadınız ve çıkan habere göre 2 milyon TL'ye yakın para aldığınız yazıldı. Böyle bir rakam para aldınız mı?" sorusuna "Hayır tabii ki bu bir yalan. Ben böyle bir büyük rakam para almadım. Cüzii bir rakamdı. Böyle büyük bir para alsaydım çalışmama gerek kalmazdı. O doğru değil yalan" cevabını verdi.