Eda Taşpınar'ın sevgilisi Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında? Çukur'un Remzi'si Çağrı Atakan nereli?

Çukur dizisinde Remzi karakterine hayat veren Çağrı Atakan ve Eda Taşpınar ilişkilerini onayladı. 2018 yılında Şahin Tepesi dizisinde yer alan Çağrı Atakan ile Eda Taşpınar'ın Çeşme'de tanıştı. Ankara doğumlu olan Çağrı Atakan, eğitimini özel bir okulda almıştır.

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, Çağrı Atakan ile sevgili olduğunu doğruladı. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Eda Taşpınar, “Evet, doğru Çağrı Bey’le bir buçuk aydır beraberiz. İlişkimiz çok iyi ve keyifli gidiyor.” Şeklinde açıklama yaptı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakterine canlandırıyor.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan Ankara'da doğdu ve Çukur dizisinde Remzi karakterine hayat veriyor. Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu ve eğitimine özel bir okulda başladı. Ardından Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. İstanbul'da yaşayan Çağrı Atakan, oyunculuk ile ilgileniyor.

2018 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, Şahin Tepesi dizisinden yer aldı. Dizide Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner ve Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte çalıştı. Çukur dizisinde Remzi karakteriyle ekrana gelen Atakan, 1.85 boyunda ve 79 kilodur.