Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten ne iş yapıyor, çocuğu var mı? Çağlar Ökten kimdir?

Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten hakkındaki sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sevgilisini “Lucifer” dizisinin başrol oyuncusuna benzeten Sayan'ın sözleri olay oldu. Bunun üzerine “Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında?” sorusu gündeme geldi. Peki, Çağlar Ökten çocuğu var mı, kaç yaşında?

Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten hakkındaki "Lucifer" sözleri magazin gündeminin en çok konuşulan konularından bir tanesi oldu. Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya gelen Çağlar Ökten hakkında araştırmalar da bu bağlamda Google üzerinde hız kazandı. İşte Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten hakkında merak edilenler...

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde doğdu. Babası elektrik teknisyeni, annesi ev hanımı olan Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe yaşadı. 7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, en son Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.

ÇAĞLAR ÖKTEN ÇOCUĞU VAR MI?

Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten'in çocuğunun olduğu ile ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor.