Çağlar Ertuğrul'un Teşkilat'tan ayrılık nedeni belli oldu... Aylar sonra açıkladı!

‘Teşkilat' dizisinden ayrılma nedeni merak konusu olan Çağlar Ertuğrul, aylar sonra konuya açıklık getirdi. Çağlar Ertuğrul “Omzumda ve ayağımda yırtık var. Doktorum ‘aksiyon sahnelerini çekemezsin' dedi.”

TRT'nin ilgiyle izlenen 'Teşkilat' dizisinden ayrılan başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, projeden neden çekildiğini açıkladı. Çağlar Ertuğrul 2 sezon boyunca Serdar karakterine hayat verdiği diziden ayrılık nedeni olarak önce yapımcı ve yönetmen Alper Çağlar'ı, ikinci olarak da sağlık nedenlerini gösterdi. Ertuğrul dizinin yapım şirketiyle 2023'e kadar anlaşma yaptıklarını, çünkü Alper Çağlar'la 'Dağ' serisinin yeni filmini çekeceklerini duyurdu. Başarılı oyuncu ikinci sırada ise sakatlıklarını saydı.

KALICI HASARA NEDEN OLACAKTI

Oyuncu, "Omzumdan, sağ avucumdan, sağ ayağımdan sakatlıklarım oldu. Kalıcı ve geri dönülmez hasarlara neden olacağı için böyle bir önlem alındı. Doktor bir yırtık başlangıcı olduğunu ve tedavi görülmezse sonrasında ameliyata kadar gideceği söylemişti ve doktor bu tarz aksiyon sahnelerine girmememi tavsiye etti. Sağ olsun yapımcılar ve senaristler de anlayışlı davrandılar. Aksiyonun uzunluğunu azalttılar, silahı sol elle kullanmaya başladım ama böyle olmuyor. Teşkilat bir aksiyon dizisi... Kavga dövüş olmazsa olmaz'' dedi.