Çağlar Ertuğrul'un ardından yaprak dökümü! Teşkilat'ta köklü değişiklik... Sil baştan geliyor

TRT1 ekranlarını kasıp kavuran Teşkilat dizisi yeni sezonu merakla bekleniyor. Başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un sağlık sorunları ve anlaşma süresinin dolup ayrılmasının ardından Teşkilat'ta yeni bir değişiklik yaşandı. Dizinin yönetmen kadrosu değişti. Burak Arlıer ile Burak Müjdeci'nin beraber çektiği diziden Müjdeci ayrıldı. Müjdeci'nin yerine gelen isim de belli oldu.

Çağlar Ertuğrul'un Teşkilat dizisinden ayrılması büyük ses getirdi. TRT1'de ekrana getirilen Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul, "Omzumdan, sağ avucumdan, sağ ayağımdan sakatlıklarım oldu. Kalıcı ve geri dönülmez hasarlara neden olacağı için böyle bir önlem alındı. Doktor bir yırtık başlangıcı olduğunu ve tedavi görülmezse sonrasında ameliyata kadar gideceği söylemişti ve doktor bu tarz aksiyon sahnelerine girmememi tavsiye etti. Sağ olsun yapımcılar ve senaristler de anlayışlı davrandılar. Aksiyonun uzunluğunu azalttılar, silahı sol elle kullanmaya başladım ama böyle olmuyor. Teşkilat bir aksiyon dizisi... Kavga dövüş olmazsa olmaz" açıklamasında bulunmuştu.

Dizide yaşanan büyük ayrılığın ardından kadroya 3 yeni ismin birden katılacağı öğrenildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Usta senarist Ethem Özışık'ın kaleme aldığı dizinin çıkan yeni sezon senaryosu şu günlerde revize ediliyor. O yüzden henüz yeni oyuncuların kimler olduğu netlik kazanmadı.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN YÖNETMENİ DEĞİŞTİ

Bu arada dizinin yönetmen kadrosunda da değişiklik yaşandı. Burak Arlıer ile Burak Müjdeci'nin beraber çektiği diziden Müjdeci ayrıldı. Burak Müjdeci'nin yerine daha önce Yağız Alp Akaydın'ın projelerinden de tanıdığımız Gül Sarılaltın geldi.