Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrıldı... Yapımcı haberleri doğruladı

TRT1'in sevilen yapımlarından olan Teşkilat dizisinde yaşanan ayrılık magazin gündemine bomba gibi düştü. Teşkilat'ta Serdar karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, yeni sezon öncesi projeden ayrıldı. Çağlar Ertuğrul'un kadroya veda ettiği yapım şirketi tarafından doğrulandı.

TRT 1'de yayınlanan başrollerinde Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Hakan Boyav ve Nihat Altınkaya gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı MIT dizisi Teşkilat, muhteşem bir sezon finali ile ekran macerasına tatil molası verdi. Arka arkaya yaşanan ayrılıkların ardından Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul'un da Teşkilat'a veda ettiği ortaya çıktı.

Twitter'da açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, şu ifadelere yer verdi: "Teşkilat' dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir"

Twitter'dan bir açıklama yapan Çağlar Ertuğrul ise bu haberi bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek "Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı" dedi.