Çağlar Ertuğrul 'Kalpazan'ın dizisinin setinde yürekleri ağza getirdi!

Çağlar Ertuğrul Kalpazan adlı diziyle ekrana geri dönüyor. Dizide, Kartal adlı bir karakteri oynayan Çağlar Ertuğrul, vincin tepesinde havada tepetaklak oldu. O görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.

Çağlar Ertuğrul rol aldığı Kalpazan dizisiyle ekrana geri dönüyor. Şükran Ovalı ve Timuçin Esen'in de kadrosunda yer aldıkları Kalpazan dizisinin setinde, yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Ünlü oyuncu çekimler sırasında vincin tepesinde havada tepelaklak halde durdu.

Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler sonrası dizinin resmi sayfasından yapılan açıklamada, "İstanbul'da hurdalıkta çekilen sahne için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Otomobilin içine özel bir ekip tarafından demir konstrüksiyon kafes düzeneği yaptırıldı. Yine yoğun önlemler kapsamında özel güvenlik kemerleriyle Ertuğrul, doğrudan bu demir kafese bağlandı. Sonrasında vinçle bu demir kafese bağlı olan oyuncu otomobil ile yukarı çekildi. Mümkün olduğunca hızlı şekilde tamamlanan çekimler için ambulans ve sağlık ekipleri sette hazır bulundu." ifadeleri kullanıldı.