Çağla Şıkel'e hakaret eden Arto'nun mal varlığına el konuldu

Çağla Şıkel ile Arto arasında devam eden hakaret davasında yeni bir gelişme yaşandı. Tüm mal varlığına el konulan Arto'nun, Çağla Şıkel'e olan taminat borcunu ödediği öğrenildi.

Çağla Şıkel ile Arto arasında süregelen hakaret davasında yeni bir gelişme yaşandı. Çağla Şıkel, YouTube hesabında bir video çekmiş ve takipçilerine önerilerde bulunmuştu. Arto ise bu video üzerinden Çağla Şıkel'e geçmişte başına gelen bir canlı yayın kazasını hatırlatıp hakarette bulunmuştu.

Bu yorumlara sessiz kalmayan Çağla Şıkel, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak, Arto'nun şahsını maddi ve manevi anlamda etkilediğini belirtmiş ve şikayetçi olmuştu.

ARTO'NUN MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Sabah'ta yer alan habere göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, şarkıcı Arto'nun manken Çağla Şıkel'e yönelik söylemiş olduğu sözler sonrası 10 bin lira tazminat ödemesine hükmetmişti.

Karar sonrası Şıkel, avukatı Büçkün Canatik aracılığıyla Arto'ya ait 3 araç, banka hesapları, gayrimenkullere haciz koydurup parasını tahsil etti. Tüm mal varlığına el konulan Arto'nun, tazminatı ödediği öğrenildi.