Çağla Şıkel'den Best Model ve Erkan Özerman hakkında açıklama

Miss Turkey 1997 güzeli Çağla Şıkel, Etiler'de basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Erkan Özerman ve Best Model hakkında ortaya atılan iddialar sorulan Şıkel, ''Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. Kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok.'' dedi.

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün Etiler'de bir arkadaşı ile yemek yerken görüntülendi. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Best Model ve Erkan Özerman hakkında konuşan Şıkel, açıklamalarda bulundu.

Şıkel, "Mesleğimi çok uzun süre yaptım ama benim Best Model yarışması ile ilgili hiçbir ilgim yok. Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. Ben Türkiye Güzellik Yarışması'ndan çıkmış birisi olarak arkadaki kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok. Yorum yapmam da çok yanlış olur." ifadelerini kullandı.

Beren Saat'in yeni hali hayranlarını ikiye böldü

"Fakir bir erkek ile evlenebilirim" sözleri hatırlatılan ünlü model, "Benim o cümleyi kurma sebebim; kadınları ve erkekleri kategorize etmememiz gerektiğini vurgulamaktı. Sözlerim farklı bir şekilde manşet oldu. 'Fakir sevgili olur mu, olmaz mı' diye tartışma çıktı. Ben insanları; kazançları, yakışıklılığı ya da çirkinliği ile kategorize etmenin yanlış olduğunu söylemek istemiştim. İnsanları asla sınıflandırmam." dedi.

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın adının nereden geldiğini Hülya Koçyiğit açıkladı

Buse Varol ve Alişan'dan boşanma iddialarının ardından jet paylaşım