Çağla Şıkel: ''Oğullarımı ünlü çocuğu gibi yetiştirmiyorum''

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile evlenmiş ve bu evliliğinden iki erkek çocuğu sahibi olmuştu. Bir dergiye röportaj veren Çağla Şıkel, çocuklarını bir ünlü çocuğu gibi yetiştirmediğini söyledi.

Çağla Şıkel 2008 yılında Emre Altuğ ile evlenmiş, 2015 yılında biten evliliklerinden iki oğulları dünyaya gelmişti. Bir dergiye röportaj veren Çağla Şıkel, oğulları hakkında samimi bir açıklamada bulundu. Şıkel, oğullarını bir ünlü çocuğu gibi yetiştirmediğini söyledi.

Şıkel, "Ben onları var oldukları gibi yetiştirdim, istediğim gibi yetiştirmedim. Onlar dünyaya birer birey olarak geldiler. Ve şu an geldikleri noktadan gurur duyuyorum. Her şeyleriyle gurur duyuyorum. İkisi de tanınmış anne ve babanın çocukları gibi değil, gayet normal çocuklar gibi büyüyorlar. Sadece sevgi üzerinden hareket eden ve onların isteklerini önemseyen anne-babalarız. Çocuklarımın büyüklerine olan saygısından, çevreye olan duyarlılığından, arkadaş ilişkilerinden tutun, bana bir bakışlarıyla hissettirdikleri aşka kadar gurur duyuyorum." dedi.