Çağla Şıkel oğlu Uzay'ın doğum gününü kutladı: Keşke o ana dönebilsem

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, oğlu Uzay'ın 9'uncu yaş günün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Doğum anına ait anları paylaşan Şıkel, 'Sen dünyaya gelmeden az önce... Yıllar hızla geçiyor bugün 9 yaşındasın Uzayım. Keşke ilk doğduğun an'a geri dönebilsem, kucağıma alabilsem, yeniden büyütsem seni...' ifadelerini kullandı.

Emre Altuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Uzay'ın doğum günün kutlayan Çağla Şıkel, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Uzay'ın 9'uncu yaşını doğum anına ait fotoğraflala kutlayan Şıkel, duygusal bir not düştü.

Doğumhanede çekilen fotoğraflarından başlayarak Uzay'ın bu yaşına kadar olan bazı fotoğrafını paylaşan Şıkel, şu ifadeleri kullandı:

'Sen dünyaya gelmeden az önce... Yıllar hızla geçiyor bugün 9 yaşındasın Uzayım . Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem, kucağıma alabilsem, yeniden büyütsem seni. Şansın bahtın bol olsun bal çocuğum gözlerinin içine bakarak büyüttüğüm. İyi ki doğdun ve ben iyi ki senin gibi bir çocuğun annesi oldum. Ahh ya hislerimi anneler bilir zaten daha fazla yazamayacağım'