Çağla Şıkel gizemli arkadaşı ile el ele görüntülendi

Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz aylarda adı aşk dedikodularına karışan ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, gizemli bir erkek ile objektiflere yakalandı. El ele görüntülenen ikiliden Şıkel, muhabirleri fark edince hızla arkadaşıyla otomobiline yöneldi.

Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Çağla Şıkel, önceki akşam Bomonti'deki bir mekanda görüntülendi. Şıkel, gizemli bir erkekle oldukça samimi bir şekilde objektiflere yansıdı.

Mekanda yaklaşık 3 saat boyunca eğlenen Çağla Şıkel'i gizemli arkadaşı bir an olsun yalnız bırakmazken elinden tutarak kapıya kadar getirdi.

Ünlü model, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince hızlandı. Kız arkadaşı ile aracına yönelen Şıkel'in mekandan çıkarken ki keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Çağla Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim. Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım." yanıtını vermişti.