Çağla Şıkel'in programı bitti mi? Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programı hafta içi her gün sabah kuşağında izleyicileri ile buluşturuyor. Birbirinden değerli konukları ağırlayan Çağla Şıkel belirlenen konular ile ilgili güncel haberler ve faydalı bilgileri de izleyicileri ile paylaşıyor. Peki, Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok? Çağla Şıkel'in programı bitti mi?

Çağla Şıkel'in gündüz kuşağı programı Çağla ile Yeni Bir Gün'ün yayınlanmaması izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Hafta içi her gün saat 11:00'de ekrana gelen programın neden yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı. Peki, Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok? Çağla Şıkel'in programı bitti mi?

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN NEDEN YOK?

Çağla Şıkel'in sunduğu program geçtiğimiz hafta cuma günü sezon finali yaptı. Program yeni sezonda kaldığı yerden izleyicileri ile buluşmaya devam edecek.

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN PROGRAMI

"Çağla Şıkel ile Yeni Bir Gün" sağlıktan iyi beslenmeye, doğru alışverişten estetiğe, kadınlara yönelik tüm konular ele alınacak, son trendler, farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşılacak. Alanında uzman doktor ve estetisyenlerle gerçekleştirilecek sohbetlerle, kadınların sağlık ve güzellik konularında merak ettikleri tüm sorular en doğru isimlerden yanıt bulacak.

Ekran başındakilerin kolayca yapabilecekleri pratik, lezzetli, kolay ve sağlıklı yemek tarifleri stüdyoda canlı olarak anlatılacak. Bunların yanı sıra Çağla Şıkel; hayatınızı kolaylaştıracak, bütçe tasarrufu sağlayacak birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar verecek.

KÜNYE

YAPIM: PROVİZYON MEDYA

YAPIMCI: UFUK COŞKUN

SUNAN: ÇAĞLA ŞIKEL

TÜR: KADIN KUŞAK PROGRAMI