Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok? Çağla ile Yeni Bir Gün yeni bölüm ne zaman?

Çağla Şikel'in sunumu ile FOX TV'de ekrana gelen Çağla İle Yeni Bir Gün programı hafta içi her gün izleyicisi ile buluşuyor. Bugün yeni bölümü izleyemeyen takipçiler Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok? Çağla ile Yeni Bir Gün yeni bölüm ne zaman? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar.

FOX TV'nin gündüz kuşağı programı Çağla ile Yeni Bir Gün hafta içi her gün 11.00'de canlı olarak yayınlanıyor. Program bugün canlı olarak yayınlanmayınca Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok? Çağla ile Yeni Bir Gün yeni bölüm ne zaman? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. 

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN NEDEN YOK?

Aralık ayında faz 3 gönüllüsü olarak COVID-19 aşısı olan Çağla Şikel’in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. “Çağla ile Yeni Bir Gün”ün sunuculuğunu üstlenen Şikel’in programının bant yayınlarının ekrana gelmesi bu iddiaları güçlendirdi.

Virüsü oğlu Uzay’dan kaptığı konuşulan 42 yaşındaki sunucu, yaptırdığı koronavirüs testini sosyal medya hesabından paylaştı ve “Temaslı geçmişim olması ihtimaliyle test yaptırdık, sonucum negatif. Ben iyiyim, Uzay da çok iyi. Kısa bir süre sonra yayındayız” notunu düştü. Şıkel’in tedbir amaçlı dinleneceği, kısa süre sonra canlı yayına devam edeceği belirtildi.

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

FOX TV’nin gündüz kuşağı programı Çağla ile Yeni Bir Gün hafta içi her gün 11.00'de canlı olarak yayınlanıyor.

“Çağla Şikel ile Yeni Bir Gün” sağlıktan iyi beslenmeye, doğru alışverişten estetiğe, kadınlara yönelik tüm konular ele alınacak, son trendler, farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşılacak.

Alanında uzman doktor ve estetisyenlerle gerçekleştirilecek sohbetlerle, kadınların sağlık ve güzellik konularında merak ettikleri tüm sorular en doğru isimlerden yanıt bulacak.

Ekran başındakilerin kolayca yapabilecekleri pratik, lezzetli, kolay ve sağlıklı yemek tarifleri stüdyoda canlı olarak anlatılacak. Bunların yanı sıra Çağla Şıkel; hayatınızı kolaylaştıracak, bütçe tasarrufu sağlayacak birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar verecek.